Aluesse

Starting as a visionary agency with a creative strategy on March 1997, R&T Advertising group has grown ever since to a well-established enterprise oering all-embracing advertising services loyal to ethical rules and values.

REALIZUAR

Logo

Brand

Website

ALBANIAN TOURISM CAMPAIGN 2020

Marketimi i Turizmit Shqiptar nëpërmjet reklamave të sponsorizuara në Google Ads dhe Rrjete Sociale si Facebook Ads, Instagram Ads, në 4 shtete kryesore për marketimin dhe promovimin online për turizmin Shqiptar si Itali, Poloni, Ukrainë, Suedi.

Per fushaten e realizuar ne Google u zgjodh tipi i fushates “Display”. Me kete tip fushate Google ofron hapesira promovuese ne te gjithe partneret e tij te reklamimit (Google Display Network). Kjo tip fushate fuksionon duke kombinuar reklamen me permbajtjen e platformes (psh. youtube, aplikacione mobile, website, etj) ku kjo reklame do te shfaqet. Keto platforma kane permbajtje (content) qe lidhet me interesin e targetuar prej reklames sone

We have 20 years of experience

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper. Suspendisse a pellentesque dui, non felis. Maecenas malesuada elit lectus felis, malesuada ultricies. Curabitur et ligula. Ut molestie a, ultricies porta urna.
Phasellus fermentum in, dolor. Pellentesque facilisis. Nulla imperdiet sit amet magna. Vestibulum dapibus, mauris nec malesuada fames ac turpis velit, rhoncus eu.
Aliquam erat ac ipsum. Integer aliquam purus. 

Our specialists

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit dapibus leo:

If you have any questions, order a free conversation with our consultant

HELP DESK 24H/7

+61 (0) 383 766 284

Lorem ipsum dolor sit amet enim. Etiam ullamcorper maecenas malesuada dolor sit amet.